Skip to main content

Viktig info ang. Covid 19 & livesändning av lektioner

Här kommer Layalis rekommendationer gällande Corona. Vi uppdaterar sidan fortlöpande!

OBS! Påsklovet är förlängt med 3 dagar. Påsklov: 6-13 april!
Med anledning av Folkhälsomyndighetens bedömning av risken för smittspridning gäller följande: Om du uppvisar förkylningssymtom ska du avstå från att komma till din danskurs (gäller både elever och lärare/övrig personal .
Tvätta händerna ofta, hosta/nys i armvecket! Gå till Vårdguiden för mer info samt Folkhälsomyndighetens rekommendationer om träning.

Livesändning från våra lektioner är i full gång och alla som är anmälda får information löpande via e-post. Kolla spamboxen, verkar som om mejl från oss hamnar där. Annars är det bara att höra av er via direktmeddelande på Messenger, Facebook och Instagram eller via e-post (webmaster@orientaliskdans.se) så hjälper vi er vidare. Ange samtidigt vilken klass ni är registrerad på.

Läraren på lektionen har svårt att svara på frågor men vi andra på Layali hjälps åt med bevaka och besvara frågor så gott vi kan.

Ha tålamod – Det här är helt nytt för oss =) och tekniken kan alltid strula. Vi gör vårt bästa för att ni alla ska kunna fortsätta dansa även om ni stannar hemma.

Vi uppdaterar löpande denna sida vid eventuella förändringar.

Hälsningar Team Layali

Magdanskurser hos Layali

Nya kursstarter i mars

Fler nybörjarkurser startar nu under mars.

Se alla danskurserna här

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Pinterest