Skip to main content

Viktig info för dig som ska vara med på elevshowen

Köp biljett online

No events or products found

Generalrepetition

Genrep är obligatoriskt om du vill vara med i showen. Se program för exakt reptid för din grupp.

Om du har fått en placering, är det mycket viktigt att du meddelar din lärare om du får förhinder till att medverka. Om du får akut förhinder till rep/show, sms:a oss på 0737-417016, så inte hela gruppen står och undrar var du är, och ifall den intränade uppställningen gäller. Skriv namn, grupp och lärare.

Tag med dina showkläder till genrepet, och var ombytt och klar när din reptid startar. Undvik att vara i studion utanför din reptid, eftersom det är jättetrångt!

Var snäll och ta inte med utomstående till repet. Filma inte heller på repet.

Showen och biljetter

Elevshowen är på Dieselverkstadens stora scen i Sickla.

Biljetter kan köpas på webbplatsen, i studion veckan innan show samt i kassan under showdagen. Kassan öppnar ca 1,5 tim innan showen startar. På Dieselverkstaden tar vi endast kontanter och swish! Det finns garanterat biljetter till alla.

Det finns gott om caféer och restauranger i och runt Dieselverkstaden. Det är enkelt att åka dit med buss (3 hållplatser från Slussen) Saltsjöbanan eller bil (gott om parkeringsplatser).

På Dieselverkstaden

Du som dansar i flera nummer byter om i logerna bakom scenen. Du som dansar i endast ett nummer, byter om i Lambertrummet längst bak (vi finns på plats och visar).

Var ombytt och klar i god tid tills din akt startar, 1½ timme innan show. Vänligen repa inte utanför loger eller utanför Lambertrum, vi har fått klagomål från övrig verksamhet. Repschema för att känna på scenen kommer att upprättas på genrepet.

Showkläder och smink

Scenkläder bestäms i samråd med din lärare. Det finns en del scenkläder att låna på Layali; Bollywooddräkter, balady/saididräkter, haremsbyxor, persiska dräkter, en del magdansdräkter, kjolar m.m. (Kolla med din lärare.) Höftsjal, slöja, cymbaler, käpp och mileya måste du alltid ordna med själv. OBS! Ta inte hem några lånekläder! Vi tar allt till och från Dieselverkstaden.

Tänk på att sminka dig ordentligt till showen, eftersom strålkastarna tar bort 90% av sminket, och man riskerar att se ut som ett blekt spöke. Dansa inte i strumpor. Dansa antingen barfota eller i dansskor. (Dessa är små, till synes fåniga, tips som gör mycket för helhetsintrycket.)

Filmning och fotografering

Det är inte tillåtet att filma hela eller delar av showen. Vi filmar showerna med proffskamera i HD-kvalitet och kommer att erbjuda showen till  försäljning efteråt till självkostnadspris. Däremot är ni välkomna att ta bilder (utan blixt!)

Vid deltagande i showen, accepterar du att vi använder foton och film därifrån för vår marknadsföring.

Showprogrammet brukar bli klart några veckor innan show och då hittar du det här på webbplatsen samt på dörren in till studion.

Och du: glöm inte att tipsa släkt och vänner, så att vi får en riktigt stor och härlig publik! 😀

 

Prova på alla våra danskurser i januari 2021

Vi har platser kvar

Terminen har startar och vi har platser kvar på flera danskurser. Välkommen att droppa in för 200-225 kr/klass och testa en valfri kurs. (Gäller hela februari så länge platser finns.)

Läs mer om provlektioner

Danskurser under våren 2021

Vårterminen 2021

Nya kurser startar i mars. Läs mer om alla våra danskurser.

Anmäl dig till en danskurs

Layali Dansakademi på YouTube

Layali på YouTube

Vi laddar upp nya dansfilmer hela tiden, från både små och stora dansshower.

Följ oss på YouTube
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Pinterest